Bröllopsvideo i Botaniska trädgården

Bröllopsvideo i Botaniska trädgården

Vi närmar oss årets mörkaste tid nu, så jag tänkte att vi skulle få en lite skjuts av sommarljus genom den bröllopsvideo jag filmade av ett bröllop i Uppsala i somras.

Det var 2 juni redan väldigt varmt. Jag mötte upp min kollega Melodi som var bröllopets fotograf i Uppsala vid Universitetshuset för att gå genom upplägget för dagen innan brudparet anlände. Det är vanligt att man jobbar mitt på dagen med bröllop, när solen står mitt på himlen och ljuset är hårt och ganska oförlåtande. Därför rekade vi området efter vackra träd och liknande som kunde ge oss lite skugga för att få ett mjukare ljus.

Sedan kom brudparet, Rebecka och Gabriel och vi kickade igång med jobbet. Det är så himla roligt att möta brudparen på bröllopsdagen. Så uppklädda och fina och fulla av förväntan. De här två hade dessutom bestämt sig för att göra en så kallad ”first look”. Vilket innebär att de ser varandra redo för bröllopet för första gången framför fotografen. Det lockar oftast fram väldigt fina känslor hos paret som blir väldigt fina på bild och video.

Rebecka och Gabriel var så glada och roliga, riktiga kämpar i värmen. Speciellt Gabriel som hade uniform på sig (den såg inte ut att var gjord av linne direkt!). Så håll tillgodo med deras bröllopsvideo! Snart vänder det och ljuset kommer tillbaka igen! Jag hoppas att jag får möjligheten att filma bröllopsvideo i Uppsala igen framöver.

Kom ihåg att klicka i HD 1080-kvalité, klicka på det lilla kugghjulet nere i högra hörnet.

PS. Planerar du bröllop precis i detta nu? Jag har en checklista till dig för att underlätta!

Gilla och dela det här inlägget:

2 svar

  1. Vad fint! Härlig känsla och fint filmat 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: