Om Outbound Weddings

Outbound weddings

Naturnära bröllopsfotografering i Stockholm, Dalarna & hela Sverige

Jag är en naturälskande person som värderar lugnet på landet högst av allt. Det är där min kreativitet får ny energi och nya idéer föds. Därför var naturnära ett självklart nyckelord och inriktning för mitt skapande, på alla plan! Det genomsyrar allt mitt arbete och ger det ett tydligt sammanhang.

I mer än 10 år har kameran varit den främsta verktyget för mitt skapande, tillsammans med redigeringsverktyg. Senare utvecklades intresset för sociala medier och att använda internet i mitt skapande. Idag är det roligaste jag vet att blanda mitt skapande med att ständigt lära mig nya saker med hjälp av internet och dela med mig av mitt skapande på sociala medier.

Du kan följa mig på min blogg: Jacqueline Wester – Skogsbunden digital kreatör och på Instagram @jacquelinewester

Varför bröllop?

När jag började få idéer kring en portal för bröllop och bröllopsfoto tvekade jag och tänkte det finns ju redan så många, varför ännu en?

Efter mycket funderande kring det jag ville göra, den produkt och tjänst jag vill tillgängliggöra, så slog det mig till sist. Jag vill bistå brudpar med en stil och känsla som jag brinner för att skapa. På mitt sätt.

I alla tider har vi människor sjungit om, skrivit om och talat om kärlek. När du hör en ny sång på radion där någon sjunger om kärlek tänker du inte ”Wow! Vad ovanligt att någon sjunger om kärlek!” men du tänker förmodligen inte heller ”Jahapp… ännu en sång om kärlek… Trist.” 

Jag vill berätta om kärlek på ett sätt som kanske kan få någon att känna något nytt om det och tänka:

Jag har sett det tidigare, men det har inte talat till mig förut som detta gör.

Säg hej!

Tveka inte att kontakta mig, jag vill gärna prata med dig om bröllop, fotografering och annat brölloppigt!